over internetbureau solidweb

De gedachte

Solide internetoplossingen op maat.
Kort maar krachtig is dat waar het voor ons om draait.
We specialiseren ons in het bouwen van websites en webwinkels die goed gevonden worden door de zoekmachines, websites en webwinkels die exact voldoen aan de maatwerk wensen van de klant.

Vindbaarheid
Goed gevonden worden is een belangrijk feit op het hedendaagse web. Wanneer uw website goed gepositioneert staat in de zoekmachines dan levert dat meer klanten op en daardoor wellicht ook meer omzet.

Computive realiseert internetprojecten op een dusdanige manier dat deze standaard al geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines zoals Google. Dit begint al bij de eerste stap van het project en is een constante factor tijdens het ontwikkelen.

Visueel
Verder is het natuurlijk een feit dat bezoekers langer blijven hangen op een website die ook grafisch indruk maakt en aansluit bij het doel. Met onze kennis en kunde leveren wij naast een goed werkende website, ook een visueel jasje wat bij uw bedrijf past.


De geschiedenis

In den beginne..
In 2002 zijn we begonnen met het aanbieden van internetdiensten. Vanaf augustus 2002 tot 2009 deden we dit onder de naam COMPUTIVE Nonstop WebSolutions.


Erkend leerbedrijf

Al sinds 19-02-2007 is Computive geschikt bevonden om als Erkend Leerbedrijf te mogen optreden.
Op 24-02-2011 is deze erkenning verlengd voor de komende 4 jaar. Computive voldoet, voor verschillende differentiaties, aan de criteria die zijn vastgesteld door de overheid, het GOC en de Grafimedia branche.

Daar hebben we per 02-04-2013 de erkenning door ECABO mogen bijschrijven.

Deze inschrijvingen in het register van erkende leerbedrijven geeft aan dat wij gedegen en voldoende overdraagbare kennis in huis hebben om een stagiaire naar behoren te kunnen begeleiden in zijn of haar leerproces en dat Computive bevoegd is om beroepspraktijkvorming voor het middelbaar beroepsonderwijs te verzorgen.


Gebruiksgemak
Een andere belangrijke factor is gebruiksvriendelijkheid en gebruiksgemak. Niet alleen voor de bezoeker van uw nieuwe website of webwinkel, maar zeker ook voor uzelf.

Het bijhouden van een website of webwinkel hoeft geen ingewikkelde klus te zijn.
Daarom leveren wij met Webgum CMS een eenvoudig, intuitief en helder pakket om u de touwtjes in handen te geven van uw eigen website. Zonder handleidingen en cursussen beheert u uw eigen website wanneer het u uitkomt!


De volgende stap
Vanaf februari 2009 zijn we verder gegaan onder de naam Computive. Met het aanmeten van deze nieuwe naam zijn we ook qua diensten-pakket uitgebreid. We bieden nu een breder pakket diensten aan en timmeren nog elke dag volop aan de weg zodat we elke klant een heldere internetoplossing kunnen bieden.Voorbeelden van onze andere diensten zijn o.a.: domeinnaamregistratie, zakelijke webhosting, webmarketing, AdWords campagnes, websoftware, WebGum CMS en PocketWebsites.Met de groei van het aantal medewerkers groeit ook het aanwezige specialisme. Zo kunnen we taken beter opsplitsen en met het complete team tot een nog beter eindresultaat komen. Wat uw online wensen ook zijn, een gepaste oplossing is altijd te vinden. Computive staat voor maatwerk! 2017 © Copyrights